Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.04.24. szombat 11:00
LIGABAJNOKSÁG
VASAS-Pasarét-VASAS SC
5-3 (3-1)
 

VASAS-P.: Besze H.-Bodnár M., Csongvai Á., Temesvári A., Vigh B., Bach B.,

Láng T., Bacsek B.
 

Cserék: Radnó G., Moldován Á., Vetési B., Bebők P., Kristály P.,

Plajner Á., Csáktornyai A.
 

Gól: Láng T., Bacsek B.(2), Temesvári A., Bach B.  

 

Gólpassz: Bacsek B., Vigh B., Plajner Á.

 

Jók: Bodnár M., Temesvári A., Csongvai Á., Bacsek B., Láng T.

 
1. félidő

A fiúk hozzáállásának köszönhetően jól kezdtük a mérkőzést és már a 23. másodpercben Bacsek Bernát centerezését követően Bach Botond került nagy helyzetbe, de lövését hárította a kapus. Az angyalföldi srácok válaszára sem kellett sokat várni, a 3. percben ellenfelünk is kihagyta első 100%-os helyzetét. Az 5. percben szabadrúgáshoz jutottunk, amit Csongvai Áron végzett el, lövését a kapus csak a kapufára tudta tolni, a kipattanóra Láng Tamás csapott le (1-0). Vigh Barna a 19. percben saját térfelünk közepéről ugratta ki pazar labdával a félpályáról induló Bacsek Bernátot, aki egy higgadt csel után gurított a kapuba (2-0). Ellenfelünk minden szöglete nagyon veszélyes volt, így történt ez a 20. percben is, amikor Besze Hunornak kellett nagy bravúrt bemutatva megvédeni kapunkat a góltól. Ez felrázta a mieinket és egy perccel később Plajner Ákos átadását Bacsek Bernát jobbal, átvétel nélkül küldte a labdát a jobb alsóba (3-0). A Fáy u-i piros-kékek nem adták fel, és a 24. percben egy védelmi megingásunkat ki is használták (3-1).

 
2. félidő

A második félidő elején Láng Tamás harcolt ki jó helyről szabadrúgást, Temesvári Attila állt a labda mögé és nagy erővel kipókhálózta a jobb felső sarkot, bombagól (4-1). A 15. percben megint Láng Tamás volt az egyik főszereplő, aki egy bedobást követően jól fordult le a védőjéről, lövését a kapus csak kiütni tudta, a kipattanóra Bach Botond reagált a leggyorsabban és közelről lőtt a kapuba (5-1). A 20. percben újból szögletből veszélyeztetett ellenfelünk és ezúttal már senki nem tudott menteni a mieink közül (5-2). Az utolsó percre is maradt még egy szép megmozdulás, ellenfelünk rúgott nagy gólt szabadrúgásból (5-3).

 
Edzői vélemény:

Büszke voltam a fiúk hozzáállására, és arra hogy végig nagyon koncentráltan játszottak, sok szép támadást vezettünk és nagyon sok labdát tudtunk szerezni. Gratulálok mindkét csapatnak, mert egy jó iramú, nagyon sportszerű mérkőzésen folyamatosan törekedtek a játékra.