Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.03.19. péntek 17:30 Pasarét 3x25’
 
Vasas-Budatétény 8-6
edzőmérkőzés
 
1.harmad 5-0
Vasas: Besze H.- Temesvári A., Csongvai Á., Radnó G., Vigh B., Bach B.,
 Láng T. Bacsek B.
Cserék: Bodnár M., Kristály P.
Gól: Temesvári A., Láng T., Csongvai Á.(2), Bacsek B.
 
A mérkőzés két nagy Bacsek Bernát helyzettel kezdődött, de sajnos egyik végén sem örülhettünk gólnak. A 6. percben egy nagyon szép labdakihozatal végén Bach Botond került a kapu elé, de lövése a kapufán csattant. Két perccel később azonban Temesvári Attila „ravasz” beadása már megoldhatatlan feladat elé állította az ellenfél kapusát (1-0). A fiúk érezhetően magasabb fokozatba kapcsoltak és a 9. percben újabb gólnak örülhettünk, szép támadás végén, a lepattanó labdára Láng Tamás csapott le és szerezte meg a csapat második gólját (2-0). Egy perccel később Csongvai Áron érzett rá, hogy nemcsak közelről lehet próbálkozni lövéssel, távoli bombája nagy erővel vágódott a kapuba (3-0), majd a 20. percben szinte lemásolva az előző gólját újabb nagy lövést zúdított a kapura, amit az ellenfél kapusa is csak nézni tudott (4-0). A srácok tovább gyártották a helyzeteket, így a harmad utolsó percében is sikerült gólt szereznünk, Bodnár Máté futott el a szélén és visszagurított labdájára Bacsek Bernát érkezett és állította be a harmad végeredményét (5-0).
 
2.harmad 1-5
Vasas: Pintér G.- Moldován Á., Vetési B., Csáktornyai A., Plajner Á., Bebők P.,
Márkus B., Krámer K.
Cserék: Omar, Láng N., Berki A.
Gól: Krámer K.
 
A 2.harmad nagy része a párharcokról szólt, játék csak nagyon nehezen alakult ki, inkább birkóztak egymással a csapatok, és miután nem tudtunk föléjük nőni és gólt szerezni, így az ellenfél egyre nagyobb önbizalommal kezdett játszani és vette magához az irányítást, ami a 11. és a 12. percekben gólokban is megmutatkozott (0-2). Ekkor azonban Krámer Krisztofer rázta meg magát és két jó csel után a visszakapott labdát küldte nagy erővel kapura és „pókhálózta ki” a bal felső sarkot. A vendégeknek ez sem szegte kedvét, és tovább uralták a mérkőzést, a gólok sem maradtak el a 14., 15., 23. percben is betaláltak (1-5).
 
3.harmad
Vasas: Pintér G.- Bodnár M.,Temesvári A., Radnó G., Vigh B., Bach B.,
 Láng T., Bacsek B.
Cserék: Besze H., Csongvai Á., Kristály P., Omar, Láng N., Berki A., Moldován Á.,
Vetési B., Csáktornyai A., Plajner Á., Bebők P., Márkus B., Krámer K.
 
A fiúk ráéreztek a helyes hozzáállásra és próbálták nyomás alatt tartani az ellenfelet, ami a harmad nagy részében sikerült is. Már a 2. percben megszereztük a vezetést, szép összjáték végén Bach Botond külsővel hozta helyzetbe „kollegáját” Láng Tamást, aki higgadtan gurított a jobb alsó sarokba (1-0). A vendégek erre még tudtak válaszolni a 12. percben egy szöglet utáni kavarodásból (1-1), de a harmad vége már megint a mienk volt és a 20. percben Krámer Krisztofer állította be végeredményt (2-1). A végén még egy nagy kapufára futotta erőnkből ismét Krámer Krisztofer volt veszélyes az ellenfél kapujára.
 
Edzői vélemény:
Az 1. harmad elején bár a passzok megvoltak, de vagy nem voltak megfelelő erősségűek vagy a játékos mögé jöttek a labdák, így a ritmus is hiányzott a játékunkból. Amikor magasabb tempóra kapcsoltunk és pontosabbak lettünk, akkor egyből nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelünket. A 2. harmadban bár voltak próbálkozások, de a passzok és a ritmus is eltűnt a játékunkból rövidebb-hosszabb ideig. A vendégek ezt érezve magukra találtak és átvették az irányítást, és mi sajnos ebbe bele is törődtünk. A harmadik harmadban már visszavettük az irányítást és mindenki úgy lépett pályára, ahogy az egy sportolótól elvárható. Hasznos mérkőzés volt, és köszönjük a Budatétény csapatának, hogy elfogadta a meghívást.
 
Jók: Krámer K., Bodnár M., Temesvári A., Radnó G., Becsek B., Csongvai Á.